^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

  Биорезонанс Биорезонансна терапия и диагностика Сливен 

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО "BIOMEDIS България"  

ДИАГНОСТИЧНО - ТЕРАПЕВТИЧЕН КОМПЛЕКС

 

Апаратът за електропунктурна  (биорезонансна) диагностика е предназначен за оценка на функционалното състояние на физиологическите системи на човешкия организъм чрез метода на електропунктурната диагностика по методиката на Р. Фол и неговите модификации  - методите Вега тест и Експрес диагностика.

К.м.н. д-р И. МАЛЮТИНА анализира направените електропунктурни диагностики, съставя индивидуални комплексни програми за оздравяване, профилактика и изчистване на организма от  бактерии, паразити, гъбички, вируси и токсини. 

! Консултации за пациенти, единствено на ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО "BIOMEDIS България" !

 

Диагностични  възможности  на ДТК - Метод  Експрес

Органи и системи

Цялостна диагностика на всички органи и системи в човешкото тяло.Определяне на тяхното моментно състояние и причината за зараждане на болестта.Този най-съвременен подход за диагностика съчетава знанията от източната медицина за холистичното здраве на човешкия организъм и достиженията на науката.

Състояние на гръбначен стълб

Известно е,че всеки прешлен от гръбначния стълб е инервиран с определени органи и системи в нашия организъм.Информацията,която ни дава биорезонансната диагностика използва тази пряка връзка между тях, като определя не само състоянието на даден прешлен, но и на органите, които са свързани с него.

Енергоинформационна система – Аура

Аурата е не само наш енергиен защитник. Всеки сегмент от нея дава точни данни за състоянието на съответния орган или система в тялото ни. Нарушената цялостност на аурата е сигнал, къде в тялото е настъпил енергиен спад или излишък на енергия –  двете състояния водят до различни заболявания.

Енергийноинформационна система – Чакри

През Чакрите постъпва най-фината енергия в човешкото тяло. Състоянието на чакрите е определящо за здравето на органите, които те снабдяват с енергия. Всяко чувство – страх, гняв,прекомерна радост,фобии,стрес,напрежение - често блокират чакрите и пораждат болест. ДТК дава ясна представа за степента на „проводимост„ на енергията през тези центрове , а оттам и за нашето здраве.

Психоемоционално състояние

ДТК предоставя обобщена информация за здравословното състояние на целия организъм. Определя степента  на натовареност на отделните системи в човешкото тяло и устойчивостта на геопатогенните фактори - магнитни бури, пълнолуние, слънчева активност и др.

Определяне на паразити

Заедно с полезната микрофлора в нашето тяло присъстват и нежелани „гости”- вируси, бактерии, паразити, гъбички и т.н. Тяхното наличие причинява различни здравословни проблеми - алергии, кожни болести, нарушени:психика,ендокринна система,обмяна на веществата и  много други. Определянето на паразитите е първа стъпка към тяхното неутрализиране.

Хранителен навигатор

Знаем ли какво е ценно и какво вредно да консумираме от безкрайното изобилие на хранителни продукти и кулинарни изкушения? Не е ли по- добре да имаме персонална информация  за полезните и вредни храни за всеки от нас? Отговорът е: Експрес тест, който безпристрастно ще определи кое меню е полезно за Вас.

Изследване на витамини и минерали.

Недостигът само на един микроелемент  нарушава цялата верига от биохимичните процеси в организма. Много често ни липсва не само един витамин или микроелемент. Без дори да подозираме, колко и кои от тях са в недостиг в нашия организъм, ще определи ДТК.

Астрологичен навигатор

Всеки човек, в зависимост от астрологичния си знак, има своите силни и слаби страни. Общата ориентация, как да преодолеем или компенсираме някои липси и слабости, ще ни подскаже астрологичен навигатор на ДТК.

 

Диагностичните възможности на ДТК позволяват използването на класическите схеми на нетрадиционните терапии и тяхната комбинация, значително допълват и оптимизират традиционните методи за лечение на пациенти и с това очертават широки перспективи за медицинската му употреба. Това позволява апаратът да се препоръчва като универсално устройство за непрекъснат контрол на състоянието на здравето, за диагностика и профилактика на заболяванията. Указаните диагностични критерии разширяват възможностите на методите на функционалната диагностика, позволяват да се съпоставят резултатите с тези от други методи, използвани в клиничната практика за задълбочена характеристика и адекватна диагностика на заболяванията.Това е особено важно в профилактиката, тъй като промените на патологично ниво се развиват, преди проявата на клиничните симптоми.

Основно предимство на биорезонансната диагностика е, че тя дава обширна информация за функционалните нарушения на основните органи и системи в организма т.е. за цялостното здравословно състояние на пациента.

Всички системи в организма са свързани, когато има нарушение в една от тях се нарушават функциите и на други. Например, причина за проблеми със сърцето би могла да бъде нарушена функция на храносмилателната система, която с времето е дала отражение и на други части от организма. Но когато ние се преглеждаме по „стандартния начин“, най-често специалистите се насочват към проблема, който засяга тяхната област и се концентрират в отстраняване му.

21 век е век на информационни технологии, времето на невероятните възможности и перспективи.

В средата, която живеем сме подложени на вредни влияния. Екологичният фактор на планетата се променя ежедневно, поради бързото развитие на инфраструктура, промишленост и транспорт. Храната, която приемаме не е толкова богата на витамини и минерали, както в началото на 20 век. Земята ни е отровена от пестициди, фосфати и други вредни за нашия организъм вещества.Чистата питейна вода , днес, на много места се е превърнала в скъпо удоволствие. Това са причините за нарушеното ни здраве.

В тази връзка възниква необходимостта от използване на  иновативни  технологии, които могат да помогнат на човешкия организъм да се противопостави на вредните влияния. Неразделна част от съвременната медицина е диагностицирането и профилактиката. Точно поставената диагноза е в основата на решение на проблема.

Съществуват много методи за диагностициране, както съвременни така и алтернативни, наследили сме методи на диагностициране като ирисов ,пулсов, ауриколярен...

С развитието на технологиите бяха създадени: ЯМР, ДНК тест, Хемоанализата... Но за повечето хора не винаги са достъпни, защото отнемат много време и средства. Понякога са болезнени и не дават пълна информация. Един от преспективните методи в наше време е биорезонансната диагностика. Преимуществата на този иновационен метод са очевидни. Представлява широк спектър на обследване, икономия на време и средства, също така е безопасен и удобен за пациента.

 

 

Биомедис България 2014г.