^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

 Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен 

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО "BIOMEDIS България"

 http://www.biomedis.ru/biomedis_comments.php

! Отзиви от пациенти, които са използвали биорезонансна терапия за лечение и профилактика на различни заболявания

 ***

Здравейте! Искам да разкажа за резултатите от лечението ми с апарат "BIOMEDIS". По време на приема хормонални лекарства (орални контрацептиви) ми се появи фоликулярна киста на яйчниците (между другото приема на лекарството е насочено към предотвратяване на възникването такива проблеми). Към момента на започване на лечението с "BIOMEDIS" кистата беше с размери на 46 * 38 mm. Един месец по-късно намаля до 33 мм в диаметър. След още 2 месеца лечение с апарата проблемът с кистата е напълно решен !!! Изразявам своята дълбока благодарност към BIOMEDIS!

***

При пациент H. след преглед от гинеколог и ултра звук изследване на органите в малкия таз (две изследвания, заключения от различни специалисти), диагноза: "Dermoid киста на левия яйчник" - Размер 72h55 мм. 
Резултат след лечение малко повече от месец с BRT "BIOMEDIS" - Размер на киста 50h55 мм. 
Пациентката продължава с BRT "BIOMEDIS."
Два месеца след първоначалната оценка пациентката прави ново ултразвуково изследване размерът на кистата: 27,9h21,3 мм.
Dermoid киста на левия яйчник след два курса на лечение намалява по размер и има тенденция за нормализиране на структурата (ултразвук).
Това дава възможност да видите ефективността на BRT, и по-специално ефективността на апарата за биорезонансна терапия "BIOMEDIS" в тази патология.

***

Здравейте.
Бързам да споделят опита си, докато емоциите ме изпълват.
Само една седмица след употребата на апарата за БРТ показва невероятни резултати ...
-хламидия (с която какво не съм направил, но безрезултатно) - 856 програма;
-подобряване на зрението 197 програма - имам далекогледство; -след работа пред компютъра - главоболие. Сега седя в продължение на половин ден без проблем 
Като цяло, страхотно апаратче.

***

Добър ден.
Купих апарата за майка си - тя е на 72 г.
Ето проблемите, които се решиха с помощта му:
Остеоартрит на коляното - често срещано състояние - ужасна болка (особено през нощта, практически не може да спи)
След три дни от терапията - промени се характера на болката, по-мека и по-търпима, после болката премина.
Също така,след втората процедура мина и главоболието, което я измъчваше през последните няколко години.

***

Както написах по-рано, купихме уреда на 14 май, най-вече за лечение на сложни заболявания като диабет, но децата бързо усвоиха техниката и започнаха да си лекуват настинките. При синът ми след проведени 3-4 терапии - болките в гърлото и хремата изчезват. Дъщеря ми с апарата за БРТ укрепва имунната си система. Съпругата ми лекува изключително успешно ставите на краката. Като цяло, апарата за БРТ е почти през целия ден в режим на работа. Във връзка с това имам препоръка към техн. отдел - да разработи по-надеждно закрепване на лентата на китката. Аз разбирам, че при използване на апарата от един човек с помощта 1-3 пъти на ден, фиксацията е достатъчна, но за семейството, когато преминава от ръка на ръка, трябва да бъде по-надежден.

***

Моля да ме посъветвате и предложите програми за използване: жена,51 г., с диагноза рак на гърдата, 3 химиотерапии, 1 лъчетерапия, метастази в черния дроб, белите дробове. Сега се чувства добре, добър апетит, проблеми с висока кръвна захар -11. След 3 дни на употреба на апарата BIOMEDIS стойностите на захарта спаднаха до 5. Сега тази пациентка иска да се опита да излекува заболяването си, използвайки BIOMEDIS. Кажите ми, какви програми, в какъв ред, колко пъти на ден да се направят.
Най-добри пожелания, Дмитрий
Благодаря ви за вашето предишно обяснение! 4 човека с помощта на програмата "Диабет" вече са с нормализирана кръвна захар. При всички пациенти е 5-5.5, а преди е била 10-12.

***

Купих апарата преди 2 месеца.През този период го изпробвах:
1. Започнах с това, което ме посъветваха в момента на покупката, с програмата 4000 (антипаразитна) - 5 дни, 3 пъти на ден. Плюс програма Аутоинтоксикация (програма №1) - 1 път на ден (за изчистване на токсините). В хода на лечението имах симптоми на лека простуда и чревно разстройство. Излекувах гъбички в ушите, от които страдах дълго време и не са ми помогнали никакви лекарства. Възможно е да съм се отървал и от други паразити, за които не съм знаел, защото не съм си правил изследвания ...

2. В средата на януари настинах. Лекувах се с Програма 564 (Простуда) и 888 (Грип) два дни.На третия - бях напълно здрав.

3. Забелязах един много интересен факт. Децата са по-податливи от възрастните на БРТ. В деня, когато у синът ми (3 години) се появиха всички симптоми на Простуда (хрема, температура и т.н.) и обикновено след това той страда най-малко една седмица, с различни лекарства, се оказа достатъчна терапия с апарата в два етапа преди лягане. На сутринта той беше напълно здрав ...

4. На сутринта, след като си пусна един или два пъти програма 2000 (эндогенка) се чувствам страхотно през целия ден, без значение в какво състояние се будя.

В крайна сметка много полезен апарат, заслужава си парите. Доволен съм от покупката.

***

Придобих апарат "BIOMEDIS" преди месец и половина и много се съмнявах в обещаните резултати. Сега се радвам, че в къщата ми има такова нещо. Възстановяваме се от грип, аз и съпругът ми, без лекарства и хранителни добавки, само с апарата бързо за 4 дни. НапрАвихме си диагностика БРТ- имаше наличие на паразити - проведохме лечение с апарата - повторна диагностика, а резултатите са зашеметяващи, не само паразитите бяха изчезнали, но цялостната картина на състоянието на тялото и органите се беше променило към по-добро, а също се повдигна и самочувствието ми. 
Когато съм много уморена - пускам Програма за Зареждане с енергия и мога да летя отново. 
Последният резултат: дойде ми на гости приятелка, добре си изкарахме, а на сутринта - махмурлук, програма №559 (махмурлук), и един час по-късно всичко беше наред!
В апарата "BIOMEDIS" има повече от хиляда програми и не всички са за болни хора. Здравите също ще намерят приложение за него. 
Има интересни програми - Ако имате въпроси - намирате отговор в апарата 
Аз сега имам лекар у дома си 

***

... Първи резултат :цял ден бях на работа с хрема и за първи път тествам апарата с програма "Ринит" .Сутринта от носа ми не тече нищо, наистина обонянието не се е възстановило, но нямам възможност да изпробвам програма 47, тъй като не съм вкъщи, и апарата не е с мен, за съжаление.

Биомедис България 2014г.