^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен 
ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО "BIOMEDIS България"  
ЖИВОТ без БОЛЕСТИ и ЛЕКАРСТВА - Вашето Здраве е в Вашите ръце! 
БИОРЕЗОНАНСНАТА ТЕРАПИЯ е метод известен отдавна,
корените датират от края на ХIX в.
 БИОМЕДИС предлага  апарати за биорезонансна терапия,  иновативни и полезни за всеки човек, който желае да бъде здрав и активен през целия си живот.
***
* Висока ефективност

* Индивидуална терапия за всеки У дома

* Лечение и профилактика на широк спектър от заболявания

* Отсъствие на отрицателни и странични ефекти

***

Най-просто казано, човешкият организъм е Енергия!
Всяка жива клетка трепти, излъчва енергия. От трептенето се поражда вълна, която има своя индивидуална честота, математическа величина, измервана в херци. Всеки орган, всяка система има честоти, която при всички хора е еднаква. При нарушение - органът или системата се  натоварва с излишък от енергия или  има дефицит на такава.
В резултат -  се разболяваме.
Биорезонансът е този, който предизвиква саморегулиране на механизмите на тялото, предвидени от Природата, Безвредно и Ефективно !
Биорезонансната терапия, това е корекция на функциите в човешкия организъм, чрез хармонично преобразуване на резонансните електромагнитни колебания, излъчвани от самия организъм с цел тяхното синхронизиране. 
Биорезонансната терапия представлява електромагнитни трептения с ниска интензивност, генерирани от апарат. Те предизвикват резонансен отговор в тялото, активират физиологични трептения, съответстващи на здравите клетки и органи, и неутрализират патологичните вибрации, произтичащи от заболелите клетки и тъкани, вируси, бактерии, гъбички.
В резултат на това тялото възстановява нормалното функциониране на заболелите органи и хомеостаза на техните системи. Прилагането на биорезонансна терапия с апарати BIOMEDIS предизвиква саморегулиране на механизмите на тялото, предвидени от природата.
Ефикасността на биорезонансната терапия се обяснява с влиянието на контролните елементи на системата на човешкия организъм за адаптация чрез биофизични процеси, които контролират тялото. В йерархията те стоят над биохимичните. Влиянието е  върху причината на заболяването, а не само върху симптомите.
Клиничните тестове и практика на пациенти с различни заболявания, показват висока ефективност  на въздействието на биорезонансната терапия. С прилагането на звеното за възстановяване, можете да предотвратите необратими промени в организма.     Апаратът  може да се използва в комбинация с други методи   за  лечение, профилактика и рехабилитация.   
Известни са електромагнитните честотни характеристики на всички видове микрорганизми. Биорезонансната терапия е унищожителна  за инфекции и паразити. Убива микробите, вирусите и паразитите за минути, а не за дни или за седмица, както антибиотиците.Различни кожни заболявания – псориазис, невродермит, херпес, екзема, пъпки, себорея, папиломи, цепнатини на петите; отлепване и чупливост на ноктите; възпалителните процеси в носоглътката, в околоносните кухини, в половите мъжки и женски органи – могат да бъдат следствие на паразитна или микробна инвазия. 
Активната биорезонансна терапия е апаратен немедикаментозен метод за лечение на заболявания, предизвикани от патогенна флора. Заболяванията могат да бъдат както остри, така и хронични. Пасивната биорезонансна терапия се състои в неутрализиране на патологичните колебания у пациента и в активизация на имунните сили на организма. При този процес не се използва никаква външна енергия, всички колебания са физиологични. Болестта e  нарушение на баланса в честотния спектър на организма под влияние на патологични колебания. Това позволява използването на сложен спектър от собствените електромагнитни колебания у  пациента за лечение.
Биорезонансата терапия притежава абсолютно универсален спектър на приложение. Областта на показания на този метод обхваща всички, срещащи се нарушения. Независимо от това дали те са остри, хронични или функционални заболявания, се постига терапевтичен успех: мигрена, хронични и остри заболявания на лимфната система, сърдечни и сърдечно-съдови заболявания, панкреатит, кисти на задстомашната жлеза, матката и яйчниците, диабет при деца и възрастни, цистит, белези, пред и следоперационно лечение в стоматологията. Алергии, предимно към хранителни продукти, нарушения в съня, всички видове на токсично въздействие, включително отравяне; предразположение към инфекции у децата; полова несъвместимост по резус-фактор, епикондилит и много други.
 
Биорезонансна Терапия-Показания за употреба в съответствие с препоръките на методология МЗ номер 2000/47Русия, EUROCERTIFICATE 2004/108/EC:
БРТ постига висока ефективност при лечение на заболявания до 80-95%, приложима е при всички възрастови групи и е съвместима с всички видове лечения.

 

                     
 
 
 
embed video plugin powered by Union Development

Биомедис България 2014г.