^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонансна терапия с апарат МИНИ Програма БОДИ 13

Кой трябва да използва апарат за биорезонансна терапия с апарат МИНИ програма БОДИ 13?

Отговорът е всеки,  който иска да изглежда и да се чувства добре! Всеки ... за поддържане на мускулния тонус; за спортисти - за  мускулна маса, за твърда мускулатура на цялото тяло, за увеличаване на мускулната сила; за лечение и профилактика на хъркането;за намаляване на изпотяването; за всеки, който наистина иска да отслабне (около 50% от населението - за намаляване на подкожна мастна тъкан, при целулит, стрии);  за подмладяване, като алтернатива на пластичната хирургия (изглаждане  кожата на лицето и шията, изглаждане на бръчки, укрепване и стягане на гръдните мускули и други части на тялото). При мъжетеза повишена потентност.При  по-възрастните хора с ограничена подвижност, дългозалежали се пациенти (инсулт и т.н.), с временно ограничена подвижност:  фрактури, травми, изгаряния и др.; за лечение на болки в гръбначния стълб , в кръста,  рамена  и т.н.;

Всеки работещ  човек, който желае да бъде активен и здрав,  красив и привлекателен!

Всеки ден в продължение на 14,5 часа МИНИ БОДИ 13 "тренира"  всички  мускули в тялото!

 

Начин на използване на апарат за биорезонансна терапия МИНИ програма БОДИ  13.

В началото, през първия месец -  МИНИ БОДИ 13 се включва в сутрин  през ден. В ден на тренировки се въздържайте от използването му. След това - ежедневно  6 дни (понеделник - събота), неделя почивка.

Всички  физически упражнения само ще засилят ефективността на  програмата. Ще забележите   увеличаване на обема и еластичността на мускулите.

Храненето  трябва да е пълноценно и балансирано.  За контрол на въздействието  на МИНИ БОДИ 13 се препоръчва тест за издръжливост при натоварване в началото на използване и след това (например - максималния брой коремни преси,  максималният брой на набирания). Независимо в каква форма сте. Контролните измервания  е необходимо да се правят в началото и веднъж седмично на всеки мускул. Промяната на мускулния тонус на допир и визуално, и чувството на стегнатост е основна характеристика за положителен ефект.

В момента на работа на МИНИ БОДИ 13 може да се занимавате с всички ваши ежедневни дейности или просто да се отпуснете в традиционния смисъл на думата, и дори и да спите. Действието ще се прояви след 6-8 часа.

Но не очаквайте моментални резултати, тялото ви се нуждае от време,  както по принцип при тренировки. Възможно е да усетите напрежение в мускулите както при посещение на фитнес и дискомфорт, поради необичайното тонизиращо действие при  специфични мускулни групи в начален етап.

Противопоказания:  Бременност –първи триместър.

 

Как работи МИНИ БОДИ 13?

2 години практически изследвания потвърждават ефикасността на новата честотна програма БОДИ 13. Програмата е създадена, за да възстанови мускулния тонус при пациенти в неподвижно състояние: кома, продължително обездвижване при  счупвания, изгаряния, и т.н., за да се подобри кръвообращението с цел профилактика и  облекчаване състоянието при  пневмонии. Практически ЕФФЕКТИВНОСТТА  на програма БОДИ 13  надхвърли очакваните резултати.

Сега, можете да възстановите тонуса на мускулите, да увеличите на обема и силата на мускулите без изтощителни упражнения във фитнеса и допълнителни натоварвания на опорно-двигателния апарат, без никаква консумация на енергия. При употреба на програма БОДИ 13, факт е по-бързо възстановяване след изморителни упражнения и тренировки.

Уверено твърдим, че през последните 49 години е открита  нова страница в изследването и развитието на наука  като кинезиологията. Кинезиология (кинезис - движение, логос - учение) е научна и практическа дисциплина, която изучава движението на мускулите във всичките му проявления. Наука  за механиката на човешкото движение. Кинезиология, буквално изучава  движенията на тялото – това е цялостен подход за балансирано движение и взаимодействие енергийните системи у човека.

Основателят на кинезиология в настоящия и вид, американецът Джордж Гудхардт,  се оповава на древен индийски метод,  развива го и създава достатъчно последователна теория, базираща се на изпитване на мускулите, които се приемат от науката като движения с точен и ефективен инструмент. В Съветския съюз, а след това в Русия се е наричала "биомеханика" и до днес се изучава в спортните училища.

В този смисъл се преподава кинезиология в спортните факултети и катедри по целия свят. На Запад биомеханиката се счита за по-голямата част от кинезиология,  насочена не само към механичната, но и физиологичната и психологическа основа на движението на живите същества. Кинезиология помага за постигане на най-ефиктивни движения при спортисти, танцьори, работници.

Голям принос за биомеханиката внася големият съветски физиолог и психолог Н.А. БЕРНШТЕЙН с концепцията си за "Физиология на движенията". Tеоритическото обоснование на действието на програма  БОДИ 13 не само потвърждава валидността на констатациите на учените, но и декриптира фините механизми на описаните процеси.

Действието на честотни програми е насочено  към  стимулиране на центровете, които контролират работата на всеки един, взети поотделно, мускули на главния мозък. При иницииране на  съответните полета на Бродман области на кората на главния мозък, ние получаваме ефект на увеличаване  на тонусното мускулно съкращаване, освобождаване от състоянието фонов  тонус, и мускулите са в състояние на "тренировка".

За да се разбере механизмът се разглежда едно от физиологичните свойства на нервните влакна, като лабилността - способност да се реагира на дразнение с определена скорост. Лабилността се характеризира с максимален брой на възбуждащи импулси за определен период от време (1 сек.) в строго съответствие с ритъма на прилаганите дразнения. Но нервните влакна са само проводник на  сигнали.

Действащ  от началото на формирането на импулси, активизиращи команди към изпълнителния орган,това е невронът, който е основна единица на управляващия център (набор от неврони). Невронът - специализирана клетка, която получава, кодира, предава и съхранява  информация, установява контакт с други неврони, организира ответна реакция на организма придразнение. Нервни импулси, под формата на електротонически потенциал, възниква в тригерната зона  на неврона, по аксона (израстването на цитоплазмата, адаптиран провеждане на информацията, която се събира и преработва в неврона) се изпраща към инервиран мускул.

Ние  сме електротоническия потенциал и подаваме външни електромагнитни излъчвания от честотен генератор от апарат. Нещо повече, сигналът  на нервния импулс кодира само честотни характеристики, независимо от амплитудата.

Всеки център на управление на определен мускул има определена отличителна честотна характеристика, която дава възможност, чрез модулиране на  честотата предварително определена да въздейства върху  конкретен  мускул, без това да повлияе на останалите. В допълнение, селективно се активира само едно от свойствата на скелетните мускули - съкратимост (способност за развитие напрежение), и  по-точно капацитета за изометрични съкращения (промяна тонуса без да се променя дължината на влакното) при поредица от импулси предизвиква мускулно съкращение.

Комплекс честоти, 360 честотни  характеристики съответстват на 360 мускулни центрове, е програмиран от БИОМЕДИС в апарат за биорезонансна терапия МИНИ БОДИ 13.

Вие няма да забележите рязко увеличаване на мускулния тонус в момента на работа на  устройството, осъществява се регулярно и ефективно. Организмът сам избира режима на натоварване  на регулиращите  системи и кръвообръщение на всеки мускул. Задействани в процеса на тренировка  мускулите възстановяват симетрията и пропорционалността, отстраняват "изкривявания" и нарушаване на естествените извивки на гръбначния стълб, които се проявяват във времето при  всеки човек по  един или друг начин. С течение на времето се проявява феномена антагонизъм, трениране на мускулите флексори, повишава тонуса на мускулите  разтегателните. Симптомите на натоварване на ендокринната система, типични след изтощителна тренировка във фитнеса, отсъстват. Специално хранене не се налага.

В статията е използван материал от форум на  Компания Биомедис: http://forum.biomedis.ru/viewtopic.php?f=19&t=4682&p=14112&hilit=%D0%91%D0%BE%D0%B4%D0%B8+13#p14112 г. Нижний Новгород,  25.06. 2013 г.,  Потупиков А.Н.

 

 

Биомедис България 2014г.