^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен 

Антипаразитен апарат «Биомедис»: важна информация за туристи и не само за тях

С настъпване на летния сезон значително се повишава риска от заразяване с яйца на хелминти. Те могат да са навсякъде - в плодове и зеленчуци, в месото, почвата, повърхността на замърсени предмети. Някои хора смятат, че проблемът в момента не е много актуален. Но статистиката показва друго.

Застрашва ли хелминтозата съвременния човек?

Според статистиката, в света живеят от 1 000 000 до 2 000 000 души, заразени с хелминти. Но у някои изследователи възникват съмнения, че тези цифри може да са силно занижени. Предаването им може действително да достигне 99% от населението на света. Просто, повечето хора не знаят, че в тялото им живеят тези малки паразити. А наличието на симптоми се преписват на други заболявания.

Науката познава 150 видове червеи-паразити. Има основание да се смята, че в действителност са повече, но не са открити.

Паразитите обитават различни органи. Най-често -  храносмилателната система.

Източник на заразяване могат да бъдат практически всички замърсени повърхности, с които контактува човек или животно.

Впрочем, не е толкова страшно. Инфекцията може да се предотврати с изпълнение на обикновените правила за лична хигиена. Но ако "нежеланите гости" вече живеят в организма ви, трябва да използвате антипаразитно устройство "БИОМЕДИС."

С какво са опасни хелминтите?

Попаднал в организма на гостоприемника, червеят  живее, размножава се и се храни за негова сметка. Все още не е толкова страшно. Имунната система започва да реагира на паразита, но с времето крайна сметка "свиква" с присъствието му, което води по-сериозни здравословни проблеми занапред:

• Понижен имунитет. Организма губи устойчивостта си към инфекции, в частност под формата на по-чести настинки.

• Алергични реакции. Най-често те се срещат под формата на обриви, сърбеж на кожата.

• Злокачествени образувания. Имунната система не може да унищожи своевременно образуващите се в организма на дефектни клетки, така те започват да се размножават интензивно.

В действителност, хелминтите могат да бъдат причинители на много симптоми, които много пациенти са склонни да отдадат на други заболявания, умора,   "пролетна авитаминоза" и т.н.

Как помага антипаразитен апарат «Биомедис»?

Антипаразитен апарат "БИОМЕДИС" работи на принципа на биорезонансната терапия. Всеки жив организъм излъчва електромагнитно лъчение с определена честота, и въздействие върху него може да повлияе на функцията на органите и тъканите.

В антипаразитен апарат "БИОМЕДИС" се съчетават два типа биорезонансна терапия:

• екзогенна биорезонансна терапия;

• антипаразитна корекция.

Ако паразитът е известен, тогава просто трябва да изберете подходящата програма, посочена в таблицата, и започва лечение. Ако паразитът не е установен, можете да използвате универсалната програма.

Биорезонансна терапия показва висока ефективност при паразитни инвазии.

Апарат "БИОМЕДИС" е отлична възможност да се защитим срещу паразити и себе си и нашите приятели.Назад

Биомедис България 2014г.