^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен 

Възможно ли e лечение без лекарства?

Ако се вгледаме в историята на човечеството през цялото му съществуване ще забележим една интересна тенденция.

 

История здраве и лекарства

Нашите първобитни предци рядко доживявали до 30 години. Основна причина затова били инфекциите: загнояли рани, масови епидемии, всевъзможни паразити. 
Епохите се сменяли една след друга и хората все по-успешно преборвали инфекциозните болести. И така настъпила следващата, тази на антибиотиците и ваксините. Много опасни заболявания били победени, продължителността на живота силно се увеличила. Но като цяло хората не станали по- здрави. 

Замърсяването на околната среда, неправилното хранене и намаляване на движението водят до това, че с напредване на възрастта почти всеки започва буквално да зависи от лекарствата. Те се вземат при нужда, а понякога - без причина.

Хипертония, диабет, атеросклероза, исхемична болест на сърцето - много често срещани в съвременното общество. Тези хронични заболявания традиционната медицина не може да лекува. Докторът просто предписва лекарства, за да се бори симптомите и да забави процеса.

Въпросът възможно ли лечение без лекарства е актуален за много хора. 

 

Какви са преимуществата от лечението без лекарства?

За да отговорим на този въпрос, нека да видим какво се случва с таблетката попаднала в тялото.

И така, чуждо химически активно вещество се абсорбира в червата и навлиза в кръвта. То взаимодейства  и осигурява някои терапевтични ефекти.

Какво  става в този случай?

Човек получава облекчение, но

• нервните окончания са блокирани от лекарствата и нарушението, изразяващо се в болка често продължава;

• съдовете се разширяват; холестеролът в тяхпродължава да  се увеличава;

• имунната система е още по-чувствителна към алергени.

В допълнение, ефектът от лекарството - макар да е полезно, е неестествено за организма. Винаги има странични ефекти.

 

В лекарствена терапия има много "подводни камъни" и за тях знае всеки лекар. Въпросът за безопасно лечение без лекарства вълнува много хора, които разбират същността.

 

БИОМЕДИС – терапия на ниво електромагнитно излъчване

Всяка клетка в тялото се състои не само от химични вещества, каквото е действието на лекарствата. Клетките, това са анатомични структури - генератори на електромагнитно излъчване. Винаги имат определена честота. При здравата клетка честота е една, при нарушена структура - непременно  е променена функцията и честотата. След като учените си задали въпроса: как да въздействат върху работата на болните клетки не на химическо, а на електромагнитно ниво? Отговорът бил  - да се изпратят вълни на "правилната" честота.

Методът е ефективен в много патологии. Появилото се ново направление на лечение - Биорезонансна терапия - това е съвременното лечение без лекарства, резултатите, от което са оценили много пациенти.

Предимства на Биорезонанса пред лекарствата:

• Биорезонансът въздейства по естествен начин. Клетката възвръща своята нормална честота при работа. Без изкуствени и чужди въздействия. 
•  Биорезонансът практически няма противопоказания. 

• Биорезонансът въздейства върху причината за заболяването. Отстранява източника. Стимулира имунната система да работи нормално.

Биорезонансната терапия e съвременен метод, който в по-голямата част от случаите показва по-висока ефективност от медикаментозното лечение.

Вие можете усетите този ефект върху себе си с помощта  на апарат за БРТ «Биомедис». 

Назад

Биомедис България 2014г.