^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен 

Aпарати за БиорезонанснаТерапия: устройство и основeн принцип на работа

 

Принципът на действие на апарата е лесно и в същото време биорезонансната терапия засяга основните аспекти на човешката физиология  на клетъчно ниво.

Основната част от всички такива апарати, включително "BIOMEDIS", представлява генератор на високочестотни електромагнитни вълни. Те осигуряват терапевтичен ефект. Когато вълната достигне определена клетка в тялото, то тя влиза в резонанс. Всъщност  електромагнитните трептения  съпътстват работата на всяка жива структура. По-просто, казано  човекът  е   набор от миниатюрни електроцентрали всяка, от които създава собствено магнитно поле.

 

Всяка здрава клетка излъчва  вълни със строго дефинирана  честота. По време на заболяване настъпват промениПолето, генерирано от апарата за биорезонансна терапия е премахва тези промени, за да се върне клетката към нормалното си функциониране.

 

Как апаратите за  биорезонансна терапия  генерират електромагнитни вълни на  «здравите» честоти?

 

В апарати  "BIOMEDIS" са  заложени  готови програми. В инструкциите за експлоатация на апарата е представен на целия списък на честоти, които са присъщи на здравите клетки на различни органи. Трябва само да се избере  желаната честота и да се включи. Апаратът започва автоматично да генерира вълни, които  резонират с анатомичните структури и възстановяват нарушените функции.

Комбинирането на различни вълни съставя цялостна комплексна  програма за лечение. Този режим, когато апаратът сам генерира  вълни се  нарича екзогенна биорезонансна терапия.

Някои апарати  могат  да извършват диагностични функции: те получават вибрации от различни органи и откриват на патологични състояния. Понякога тази диагноза е по-точна от други методи.

 

Как електромагнитните колебания попадат върху болния орган и тъкан?

 

Различните апарати за биорезонансна терапия включват контактно и безконтактно въздействие върху организма.

При контактно въздействие се поставят контактни ръчни  електроди върху  китките. През тях преминават електромагнитните вълни.

При безконтактно въздействие човекът се намира в близост до апарата за биорезонансна терапия, който създава поле с необходимата  честота.

Апарати "BIOMEDIS" са много ефективни, притежават достатъчен брой програми за лечение на заболявания на различни органи и имат много функции.

Назад

Биомедис България 2014г.