^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Kaкво е биорезонансна терапия?

Kakво е биорезонансна терапия?

През годините при  лечение на заболяванията  се използват  различни техники. Върху тялото на пациента се въздейства  по  механичен (масаж, акупунктура, мануална терапия), електромагнитен (физиотерапия), биологичен (фитотерапия), химичен (лекарствена терапия) начини.

Биорезонансната терапия е нов метод  за въздействие  върху заболелите  органи, ефективен при  много заболявания. Днес има много модели на апарати за биорезонансна терапия. "BIOMEDIS"  са едни от най-добрите в областта.

 

На какво въздейства биорезонанса в организма?

Биорезонансната  терапия е лечение на електромагнитно ниво.

Всяка клетка в тялото ни представлява  миниатюрен генератор на електромагнитни вълни. Всяко движение, всяка функция е свързана с движението на йони през клетъчната мембрана,  възниква разлика в потенциала. Без електромагнитното поле,  нищо  не се случва.

Сега си представете ситуацията, в която една от клетките, например в червата, се отделя молекула храносмилателен ензим и в този момент възниква електромагнитно поле. Може ли тази молекула да се образува без това поле? Може ли в клетката да се създаде, когато тя не произвежда такива молекули? Не. Това са двете страни на един и същи процес.

Действайки върху  едно,  въздействаме на друго. И тук стигаме до въпроса за какво е - биорезонансна терапия?

 

Така, че какво е биорезонансна терапия?

Когато клетката е здрава и функционира правилно, тя генерира електромагнитно лъчение с определена амплитуда и дължина на вълната. Ако има неизправност в работата и, тези показатели се изменят. Задачата на биорезонансна терапия  е  "връщане" на клетката към нормално излъчване.

 

Използват се два метода:

• екзогенна терапия – апаратът генерира физиологични вълни;

• ендогенна терапия – апаратът  „открива“ патологичните вълни от болния орган у пациента, „възстановява“ към физиологичните им параметри  и „връща“ обратно.

 

Какви са предимствата на метода на лечение - биорезонансна терапия?

 

• Няма противопоказания.

Всъщност  това, което уврежда клетката  е нарушение в електромагнитното поле.  Ако то не е физиологично дефинираното и  характерно за клетките на всеки отделен орган, жлеза или система,  това е здравословен проблем.

 

• Селективно въздействие.

Биорезонансът въздейства единствено върху патологията. Околните здрави тъкани не се засягат.

 

• Висока ефективност.

Задача  на този метод на лечение  е не само да се отстранят патологичните изменения, но  и  пълното възстановяване на здравословното състояние.  Когато здравата клетка функционира  е трудно да се увреди.

 

• Лесен за използване.

Лечението  е  у дома и индивидуално.  В апарат  "BIOMEDIS" са  инсталирани терапевтичните  програми, необходимо е  да  единствено да се включи.

Биомедис България 2014г.