^Върни се горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonХотел "ХАРИЗМА" е разположен в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".Това разположение и природните дадености са определящи при избора на място за ЦЕНТЪР ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ЗДРАВЕТО "БИОМЕДИС - БЪЛГАРИЯ". адрес: гр.Сливен с.о." Изгрев",м." Андреева чешма" 133

+ 359 885 864 315
о.stamenov@abv.bg

Биорезонанс Биорезонансна терапия Сливен

Здравейте!

С чувство на гордост  Ви представяме Компанията BIOMEDIS!

BIOMEDIS - е колектив от съмишленици, обединени в една обща цел, а именно - постигане ново ниво на качеството на живот и здравето на човека, и максимално активно дълголетие с използването на възможностите на биорезонансната терапия.

Работата на учените от BIOMEDIS, инженери и лекари е насочена към създаване на разнообразни методики, комплекси, устройства в областта на енергоинформационната медицина. Научни изследвания, практически разработки, развитие и постижения в подобряване и поддържане на здравето, удължаване на живота ни. Предлагаме единствени и иновативни продукти за доверие и признание в световен мащаб.

BIOMEDIS е компанията, която дава възможност на всеки, по всяко време,  да  получи не само нашите единствени в света продукти, но също така помага да промените  отношението си към здравето, бъдещето и живота изобщо.

 

Добре дошли в BIOMEDIS!

NPK BIOMEDIS - е екип от руски учени и инженери, чиято работа през последните 40 години е била свързана с такива направления в науката като неврофизиология, теория на функционалните системи, създател на която е академик PK Anokhin, система bioadaptivnom (виртуални невронни мрежови системи) -. Член-кореспондент MAI Tsigankov VD, чиято основна дейност е фокусирана върху разработването на устройства, софтуерни и хардуерни системи и терапевтични техники в областта на енергийната медицина, който съчетава възможностите на съвременните компютърни технологии и най-новите научни изследвания XX , началото на XXI век.

- 2005г. Създаване на IEB (Научноизследователския институт по енергетика и биотехнологии) на Research Institute.

- 2008г. Откриване на Научно-Производствена компания  "BIOMEDIS."

- 2008г. Получаване на Удостоверение за регистрация на Министерство на здравеопазването на Русия на прибор BIOMEDIS.

- 2009г. Получаване на лиценз за производство на прибори BIOMEDIS и начало на продажбите им в Русия.

- 2010г. Стъпване на продуктовите пазари и в чужбина.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ за ПРИЛОЖЕНИЕ на АПАРАТИТЕ за БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ

"BIOMEDIS"

Индивидуалност при лечението на пациентите.

Комплексно въздействие върху пациента, както за сметка  вътрешните резерви  на организма     (биорезонансна терапия), така също и чрез прилагане на външни за организма терапии, като: електро-,лазерна-,магнитна-,хомеопатия.

Лечение на широк спектър от заболявания.

Липса на отрицателни странични ефекти.

Лесни за усвояване и приложение.

Компактност, което позволява лечение, както в болнични, така и в домашни условия.

 

Медицинските апарати за биорезонанзна терапия са разрешени за използване от МЗ на РУСИЯ.

 

 

embed video plugin powered by Union Development

Биомедис България 2014г.